Lav dine egne UV gelpolish negle derhjemme – Kan holde op til 21 dage!

Drømmer du også om at have smukke, velplejede negle, som ikke blot ser fantastiske ud, men også kan holde i op til 21 dage?! Med den rigtige viden og kvalitets redskaber kan du skabe dine egne professionelle UV gelpolish negle i din komfort af dit eget hjem, uden at skulle besøge en skønhedssalon! At lave dine egne UV gelpolish negle er ikke kun en hyggelig, sjov og kreativ proces, men det giver dig også mulighed for at skræddersy dine negle præcis som du ønsker det! 

I dette blogindlæg vil vi udforske hvordan man laver sine egen gelpolish negle trin-for-trin derhjemme! vil dykke ned i de nødvendige materialer, give tips og tricks til at have en holdbar gelpolish manicure! 

 

Alle materiale du skal bruge for at lave smukke og holdbar negle derhjemme, kan du finde i et startsæt hos NR Kosmetik.

 

Trin 1: Forberedelse af dine naturlige negle

Forberedelse af dine naturlige negle, er meget vigtigt for at manicure kan holde i op til 21 dage. Hvis du oplever af din gelpolish falder af, eller løfter sig er det højsandsynlig pga. dårlig forberedelse/prep. 

Så en god prep/forberedelse gøres ved at man fjerne alt former for gammel gelpolish ved hjælp af aftagningsmetoden for gelpolish negle. Når alt den gamle gelpolish er fjerne, så væsk dine hænder godt for at fjerne den kosmetisk acetone fra dine negle. Trim derefter neglene efter den ønskede længde med en negleklipper og form dem med en neglefil. 

Brug en neglebåndspind til forsigtigt at skubbe neglebåndet tilbage, og derefter let fil over neglens overflade med en 240/180 fil, for at skabe en ru overflade, som gør at gelpolishen binder sig bedre til den naturlige negl. Brug derefter en børste til at fjerne støv og snavs og til sidst skal du bruge Nail Cleaner på fnugfri vat, og tørre dine naturlige negle for at fjerne alt støv og snavs.

Trin 2: Påføring af basecoat

Nu er det tid til at påføre basecoaten til at beskytte dine naturlige negle. Her skal du påføre et meget tyndt lag og vær omhyggelig om ikke at påføre det på huden omkring neglen. Brug en UV/LED lampe (som tit er med i startsættet) til at hærde basecoaten i ca. 60 sekunder.  

Trin 3: Påføring af gelpolish

Nu er det tid til det sjove! Påfør et tyndt lag af den ønskede gelpolish farve, og arbejd forsigtigt så den bliver påført perfekt. Brug igen UV/LED lampen til at hærde gelpolishen farven i 60 sekunder. Når den er hærdede perfekt, kan du nu påføre det andet lag farve og lade den igen hærde under samme lampe. 2 lag burde være nok til at farve har den perfekte nuance. 

Trin 4:  Nail Art

Ønsker du at prøve lave Nail art, skal det gøres enden du påføre topcoaten så Nail Arten også bliver beskyttet. 

Trin 5: Topcoat!

For at beskytte din manicure og gelpolish farven, er det vigtigt med en topcoat! Topcoaten bruges nemlig til at beskytte det hele og få det til at holde i op til 21 dage! Påført et tynd lag og forsejl neglen, og igen lade det hærde i UV/LED lampen. Hvis det er no wipe top coat så er din manicure done, men hvis topcoaten efter lader et sticky lag, kan du tørre det af med Nail Cleaner, og så burde det være sticky lag være væk.

Afslut: 

Nu er dine gelpolish negle færdig, det sidste du endelig mangler er blot en god pleje for dine hænder og negle. Brug noget neglebåndsolie for at nære dine negle og neglebånd, og brug en god håndcreme for at nære dine hænder. Så dine negle og hænder holder sig sunde og raske! 

 

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *