Hvornår skal du tage din forlovelsesring af? Den ultimative liste

En forlovelsesring er et af vores dyrebareste ting vi ejer, og det er derfor ekstremt vigtigt at vi er ekstra opmærksom på hvordan vi passer på den. Sørg for at du tager ringen af lige så snart du giver dig i kast med noget, der kan skade den. Jeg har skrevet en liste til jer med de aktiviteter hvor man bør tage den af. Husk at når du tager den af, skal du lægge den et sted for den ikke bliver væk eller i værste tilfælde bliver stjålet! 

 

1.Tag din forlovelsesring af når du laver husholdningsopgaver

Når du udfører husholdningsopgaver, kan din forlovelsesring også tage skade. Brug af rengøringsmidler, husholdningskemikalier og vaskemidler kan beskadige eller plette stenene i din ring eller endda forringe legeringen. Derudover kan det være farligt at have en løs ring på, mens du arbejder med skarpe redskaber eller tungt udstyr. Det bedste er at tage ringen af, inden du går i gang med husholdningsopgaver og gemme den et sikkert sted.

 

Flere gode tips til forlovelsesringen.

 

2.Badning og svømning

At tage din forlovelsesring af, når du tager et bad eller svømmer, kan hjælpe med at beskytte den mod skade og tab. Ikke alene kan sæberester og andre kemikalier i vandet påvirke stenene og metallet, men også risikoen for at tabe din ring i vandet øges. Selvom du tror, at din ring sidder godt fast på din finger, kan vand og sæbe gøre det svært at holde fast i den, især når du gnider og skrubber dig selv.

 

3.Arbejde med hårde materialer

Hvis du arbejder med hårde materialer som træ, sten eller metal, er det en god idé at tage din forlovelsesring af for at undgå skade på både dig og ringen. Hårde materialer kan ridse eller beskadige metal og sten og forårsage skader på indstillingen.

 

4.Lege med dit kæledyr

Selvom det kan være sødt at sove og lege med dit kæledyr, kan det også være skadeligt for din forlovelsesring. Kæledyr kan ved et uheld træde på eller bide i din ring, hvilket kan forårsage skade eller endda forværre eventuelle allerede eksisterende skader.

 

5.Lave med mad

Når du tilbereder eller håndterer mad, er det bedst at tage din forlovelsesring af for at undgå, at den kommer i kontakt med potentielt skadelige eller beskidte madrester. Madolie og fedt kan forringe glansen og skade legeringen i din ring, og rester af mad kan samle sig mellem stenene og fatningerne.

 

6.Arbejde i haven

Arbejde i haven kan være en dejlig og afslappende hobby, men det kan også skade din forlovelsesring. Jorden, planterne og værktøjerne i haven kan ridse eller beskadige din ring og endda forårsage skade på stenene eller fatningerne. Det er bedst at tage ringen af, inden du går i gang med havearbejdet.

 

7.Fjerne makeup

At tage din forlovelsesring af, når du fjerner makeup, kan hjælpe med at beskytte stenene mod kosmetik og kemikalier i makeupprodukterne. Disse produkter kan skade ringen og påvirke dens udseende over tid. Makeup og creme kan indeholde ingredienser, der kan tilstoppe eller beskadige diamanter eller ædelsten på ringen, eller som kan påvirke metaloverfladen. Hvis disse ingredienser sidder fast på eller omkring ringen, kan det være svært at fjerne dem, og det kan føre til ridser eller skader på overfladen. Derudover kan cremer og makeup også påvirke ringens pasform, da de kan gøre huden mere glat og ringen kan glide nemmere af. For at beskytte din forlovelsesring og holde den i bedst mulig stand, er det bedst at tage den af, mens du lægger makeup eller påfører creme på huden.

 

8.Vaske op

At vaske ringen er ikke i sig selv et problem, men lige så snart du kombinere det med at vaske tallerkner, glas mm kan det være en farlig kombination der helt sikkert kan ridse og ødelægge din forlovelsesring. Sørg evt. for at have en lille skål ved vasken, hvor du kan lægge din forlovelsesring inden du går i gang med at vaske op eller lave mad.

 

9.Male og renovere

Her er en af de værste! Tag for gudsskyld altid din ring af inden du skal lave DIY projekter eller skal renovere derhjemme eller andre steder. Det sidste man ønsker er at give din forlovelsesring en makeover med pletter af maling eller risikere at få den fanget mellem en hammer og en væg.

 

10.Under graviditeten

Ja det lyder måske mærkeligt, men under graviditeten kan vi kvinder hæve og vores krop ændrer sig utrolig hurtigt. Hvis du er gravid, og din ring begynder at føles for stram til at være behagelig, anbefaler vi at bære den som en halskæde i stedet for din finder. På den måde vil den altid være hos dig og tæt på dit hjerte. Du kan selvfølgelig altid få ændret din ringstørrelse efter graviditeten hvis den stadigvæk ikke passer i størrelsen.

 

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *